Camo kjoler: vinneren våren 2017

februar 19, 2017 no comments Posted in Mote og trend

Vårsesongen er i ferd med å utfolde seg, og kvinner tenker nå på de nyeste modetrendene for å oppdatere sine garderober. De dominerende stilene i år spiller med nesten alt: elektriske fargetoner, tribal- og dyrehester, og til og med enkle gamle hvite. Men bortsett fra dette, er det en spesiell design som er veldig vanlig og veldig unik samtidig, og dette er camo (kort fra kamouflage) utskrift. Hvordan ble camo-designet en trendy motetrening, og hvorfor er det et passende trykk for våren 2017, spesielt i kvinners kjoler? I denne artikkelen skal vi takle om camo kjoler: vinneren av våren 2017 mote og hva er årsakene til å lage denne spesielle klær design en dominerende utskrift for våren i år.

Hvorfor Camo kjoler blir ettertraktet etter mote for våren:

Når vi snakker om camo utskrifter, forbinder vi vanligvis dette med militæret eller noe som har å gjøre med menn. Nå, hvordan er det mulig at camo utskrifter ble fasjonable at selv kjoler med camo design anses å være en passende kjole til våren? Her er grunnene til å vurdere:

1. Grønn er årets farge – Moteprognosen dikterer at grønne toner er «i» for året, så det ville være en forbrytelse å bære noe som kommer med grønn design i vår. Camo er overveiende grønn (eller i det minste en kombinasjon av grønne fargetoner), og det er en lekfull måte å bære årets farge, spesielt når det gjelder kjoledesign. Takk mote guder, fordi camo design er trendy og hvis har dette i skapet ditt så er du definitivt «i» jente!

2. Fet uttalelse – Ville det være hyggelig å feire deg kvinnelighet ved å ha noe ut av det vanlige? Camo-utskrift kan kanskje betraktes som noe manlignende, men å ha på seg en kjole som har denne utskriften, vil sikkert gjøre hoder og du blir en umiddelbar attraksjon.

3. Camo representerer den grønne våren – En annen åpenbar grunn til at camo kjoler ble vinneren av våren 2017 er det faktum at de grønne nyanser av trykket sammenfaller med blomstringen. Det er en symbolikk for innbydende vår i vår midte, og at alle er glade for gjenfødelsen av alt. Med andre ord, camo kjole = velkommen våren = velkommen livet.

4. Gå med moteflyten – Siden mote trenden for 2017 har noe å gjøre med å ha på seg noe, vil camo kjoler være et passende antrekk å blande seg med blandingsavstanden til årets modetrender. Du kan til og med endre de vanlige fargetoner for å gjøre det mer behagelig som blå tonet camo, elektrisk rosa camo kjole, og til og med tread camo. Bare vær leken og vær ikke redd for å eksperimentere, og du vil definitivt bli oppdatert for vårens mote.

Camo-utskriftene kan være dristige og maskuline, men det kan også bli innarbeidet i en kjole for å gjøre det ser fasjonabelt ut i 2017. Ikke vær redd for å ha noe som er helt vanlig, og du vil se en vakker ut som du burde være for denne våren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
*