Hvordan velge riktig forlovelsesring

desember 12, 2016 no comments Posted in Bryllupsplanlegging

Planlegger du å foreslå henne når som helst snart? Vil du gi henne en slags forlovelsesring som virkelig vil definere din kjærlighet til henne? Vel, hvis du har problemer med å lete etter den riktige ringen som får henne til å si ja, bør du fortsette å lese fordi i denne artikkelen skal vi snakke om hvordan du velger den riktige forlovelsesringen og spør henne kjærlige hånd i ekteskapet.

Ting du trenger å vite ved å velge riktig forlovelsesring for henne:

1. Velg en ring som vil legemliggjøre dine følelser og følelser mot henne. – Gjør det alltid et poeng å huske symbolikken på å gi en forlovelsesring til henne, og det tilbyr din rene kjærlighet og lar henne få vite deg intensjoner om å gifte seg med henne. Velg en ring som til slutt vil beskrive den type kjærlighet du har for jenta din. I dette i tankene dine vil du ikke kunne gå glipp av å plukke den riktige ringen til henne.

2. Å plukke opp de riktige steinene vil hjelpe til med å åpne hjertet – Å velge riktig stein er også en nøkkel i å velge en forlovelsesring, da dette også har en viss betydning som kun kan forstås fullt ut av kvinner. Hvis du har tenkt å gi henne en diamantbelagt ring, så bør du kanskje spare penger så tidlig som nå. Men hvis du er mer praktisk, vil du forberede både fremtidens fremtid som ektemann og kone, så gi en forlovelsesring full av billige, men likevel utsøkte steiner, og få øynene til å skinne på det øyeblikket du har forslaget.

3. Det rette klippet av stein vil diktere tonen i øyeblikket. Bestem den høyre klippeestenen du vil ha på forlovelsesringen du velger, for bedre å beskrive din kjærlighet til henne. Sten kutt er klassifisert med følgende:
Marquise – perlen er kuttet i likhet med øyets form.

Skjold – Et kutt som viser en konvensjonell form av skjold hvor den har 3 øvre sider som har mindre lengde enn de andre 2 undersiden.

Pære – En kutt av stein som ligner den av en pærefrukt.

Hjerte – Den mest romantiske av alle kuttene der steinen er kuttet i form av et hjerte.

4. Kjenn størrelsen på fingeren hennes – Dette er en veldig vanskelig ting å gjøre siden du ikke vil ødelegge overraskelsen av å foreslå henne. Bli kjent med ringestørrelsen er enkel å gjøre, hvis du har de riktige bevegelsene. En sikker brann måte å få hennes ringestørrelse på er å spørre jentevennen til å måle dette for deg. Å skaffe litt hjelp vil bety mye, slik at hun ikke vil kunne forstå dine intensjoner om å foreslå henne. Eller kanskje du kan måle fingeren ved å knytte en streng til fingeren mens hun sover. Eller hvis det ikke vil fungere, så planlegg noe mer villier ved å be henne om å handle for noen andre (si din mor eller din søster). Disse små triksene vil definitivt hjelpe deg med å sikre riktig ring som passer på fingeren.

5. Velg en forlovelsesring som skal definere hennes kvinneskap – Hvis du fortsatt ikke kan bestemme hvilken ring du skal kjøpe, må du kanskje vurdere denne siste fordelen ved å få den riktige ringen, og det er ved å tenke på henne når du « re på det punktet å velge riktig forlovelsesring. Ringen du bør gi må epitomere hennes verd på deg som å være kjærligheten i livet ditt. Ringen må dekke alle aspekter av hennes femininitet fra hvordan du ser henne fysisk og følelsesmessig. Hvis du gjør dette så er det ingen tvil om at du velger den riktige ringen som passer for henne.

Å velge en forlovelsesring er også vanskelig på noen måter fordi det er et objekt som betyr kjærlighet og et vitnesbyrd om din oppriktighet som en mann. Følg tipsene som er nevnt ovenfor om hvordan du velger den riktige forlovelsesringen for henne og gir henne det beste bryllupsprosjektet som du vil huske for alltid.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
*